cz sk ma

PS3 PS3 játekok PS3 konzol PC játékok

Sony Playstation 3 biztosan új világot nyit Önnek, elsősorban azért, mert hihetetlen lehetőségeket vannak benne. Akár PS3 játékokról van szó, vagy játékok free letöltéséról, vagy akár csevegésról barátokval. Sony Playstation 3 ugyanis olyan, ami már minden háztartás része kell hogy legyen az unalmas napok kitöltésére. Létezik sok külömboző tartozék és kiegészítő, amelyeket be lehet szerezni akár a PS3 játékok játszásához vagy azt követően csevegéshez a barátokkal. Ha tanácstalan, akkor adunk pár hasznos tippet és érdekes informásiót.

Az alapja PS3 játékok játszásához a PlayStation 3 Slim konzol, amely vékony dizájnnal megfelel a jelen idők igényeinek főleg kinézetben és nagyságban.  PlayStation 3 Slim megvásárolható két merevlemez változatban. PlayStation 3 Slim 120GB már a nevében takarja a merevlemez 120 GB nagyság amelyre ráférnek ahogy a játékok úgy akár filmek is, ezt a merevlemez kapacitást nagyraértekelik azok a vásárlók amelyek olcsó Sony Playstation 3 játékkonzolt keresnek. Ezzel szemben az Sony Playstation 3 250 GB nagyságú merevlemezzel kétszer több helyet kínál az adatok elmentéséhez, és ennek köszönhetően az ára is magasabb.

PlayStation 3 vezeték nélküli gamepadot biztosan értékelni fogja minden PS3 játékos, amely nem szeret korlátozva lenni a csatlakozó kábel hosszával, ráadásul, ha PS3 tulajdonosa és játékok játszására használja, akkor a vezeték nélküli gamepad mindig kiváló ajándék lesz a gyerekeknek. Nem akarja hogy a Sony Playstation 3 konzoljából sok kábel vezessen? Akkor megoldás a HDMI kábel, melyet ki kellene használni, mivel biztosítsa a hang és kép atvitelét egy kábelen át, és így soha nem fog betekeredni PS3 játékok játszása mellett a felesleges kábelekbe amelyeket a vezeték nélküli gamepad és HDMI kábel segítségével pótolhat.

Billentyűzet, webkamera, és mikrofon megkönyíti a beszélgetést és böngészést az internet világhálózatán. Szeret csevegni a barátaival? Akkor kell hogy legyen othon billentyűzet, és ha azt is szeretné hogy barátai lássák az írásnál, akkor a Sony Playstation webkamera az ami minden rendes játékos felszereléséból nem hiányozhat.